Ledige stillinger

Vil du være med å skape fremtidens digitale løsninger for helsesektoren? Da vil vi gjerne høre fra deg! Les mer om vår rekrutteringsprosess og se hvilke stillinger vi har åpne.

Slik vil rekrutteringsprosessen foregå

1. Send oss din søkand! Fortell oss hvorfor du ønsker være med på reisen og hva du ønsker jobber med. Vi kontakter deg innen kort tid.

2. En introduksjonsrunde med vår rekrutteringsansvarlig og team lead til avdelingen du søker deg til. Fortell oss din historie og profesjonelle arbeidserfaring. Hva er dine verdier, ambisjoner og ferdigheter? Dette er også en anledning for deg til å bli bedre kjent med oss som selskap.

3. Hvordan kan du ta Deepinsight til nye høyder med din kompetanse? Vi ønsker å forstå hvordan du jobber, tenker og takler ulike problemstillinger. Gjerne via en mer formell part om evner, eller at du viser frem et tidligere prosjekt du er stolt av. I denne praten får du også treffe flere Deeps fra teamet du søker deg til.

4. En prat med en av våre founders. Praten vil dreie seg i større grad om forventninger og praktiske avklaringer, og et eventuelt tilbud vil diskuteres.

Ledige stillinger

For tiden har vi ingen roller å fylle, men vi tar alltid imot søknader fra talentfulle mennesker som ønsker være en del av vår reise.