Om Oss

Sammen er vi på en reise for å gjøre datadrevet helsevesen til virkelighet - ved å lære, inspirere og utfordre hverandre hver eneste dag.

Deepinsight har siden 2017 samlet noen av verdens beste hoder innen matematikk og koding. Her har vi skapt et innovativt og varmt miljø som jobber mot å forbedre helsesektoren og kvaliteten på dagens helsetjenester. Vi er en ambisiøs, dyktig og nysgjerrig gjeng, som alle er motivert av og tror på å bygge datadrevne produkter som vil endre helsevesenet til det bedre.

Vår visjon

Å endre verden til det bedre gjennom matematikk og kode. - Math for good

Vårt oppdrag

Å styrke helsepersonell med intelligente, datadrevne produkter som forbedrer pasientbehandling.

Historien bak Deepinsight

Vår grunnlegger, Olav Willumsen Haugå, hoppet i 2017 av sin doktorgrad i matematikk. Han hadde sett hvordan data og kunstig intelligens var i ferd med å endre verden, og innså at for å være med på denne reisen måtte han hoppe på nå. Resultatet ble Deepinsight, et selskap basert på bruk av data og et varmt og inkluderende miljø, hvor nerder kan trives og utfolde seg.

For å samle den rette kompetansen og erfaringen, drev Deepinsight i hovedsak med konsulentvirksomhet for store norske kunder som DNB og Varner de første årene etter oppstart. Målet var derimot alltid å skape egne produkter som ga noe tilbake til samfunnet.

En milepæl ble nådd i begynnelsen av 2021. Da gikk Kernel, en e-helse- og teknologibedrift, inn som investor i Deepinsight. Dette gjorde det mulig for oss å satse fullt på å utvikle og leverer tjenester og verktøy basert på data til helsevesenet.

Vi har vi blitt en solid gjeng som jobber med å løse dagens utfordringer i helsesektoren, og vi vokser videre med stadig nye tilskudd!

Deep disc golf
Deep Gokart
Deep dinners
Deep woods

Fokus på bærekraft

Deepinsight anerkjenner vår rolle i samfunnet, og ønsker å bidra i positiv retning ved å ha fokus på ytre miljø i alle aspekter ved vår drift.

Vi jobber målrettet og langsiktig for en bærekraftig og miljøvennlig drift. Som del av arbeidet med å oppnå dette, ble vi i 2021 en Miljøfyrtårn-bedrift.

Du kan lese vår årlige klima- og miljørapport her

Bli kjent med menneskene bak Deepinsight

Product Manager
Senior Software Engineer
Product Manager
Head of Data Science
Senior Product Designer
Senior Frontend Engineer
Principal Software Engineer
Software Engineer
Senior Data Scientist
Senior Data Scientist
Senior Data Scientist
Chief Operations Officer
Business Developer
Senior Software Engineer
Director of Customer Success & Marketing
Senior Software Engineer
Senior Data Scientist
Office & HR Manager
DevSecOps Engineer
Software Engineer
Medical Director
Product Marketing Manager
Office Assistant
Senior Product Designer
Customer Success Manager
Chief Executive Officer
Product Designer
Director of Transformation
Senior UX Designer
Software Engineer