Vær med å skape framtidens helsesektor

I Deepinsight jobber vi for å endre verden til det bedre gjennom matematikk og kode. Vår viktigste ressurs for å få til dette er menneskene i selskapet - våre Deeps.

Hva vi verdsetter

Å løse samfunnsutfordringer

Vi brenner for å løse reelle utfordringer samfunnet står overfor med matematikk og kode - Math for Good. Sammen med andre talentfulle Deeps jobber vi for å skape en direkte påvirkning til å modernisere det norske helsevesenet. Med vår kunnskap og erfaring kan vi identifisere muligheter og bygge løsninger som støtter helsepersonellet i sitt arbeid, som igjen gir et forbedret helsetilbudet og behandlingsforløpet på sykehus.

Kontinuerlig læring

I Deepinsight står det faglige høyt, og vi sier aldri nei til en utfordring. En Deep kan kjennetegnes med å ha et stort ønske om å alltid lære mer. Vi verdsetter godt samarbeid, tar vare på hverandre og hjelper hverandre å vokse og utvikle oss som fagpersoner og mennesker. Vi ønsker å fremme kontinuerlig læring, nysgjerrighet og åpenhet - vi tar læringen din til neste nivå.

Et godt arbeidsmiljø

Sammen har vi skapt et trygt rom der respekt, trygghet og innovasjon sitter i førersetet. Vi har en flat struktur, der alles meninger blir verdsatt. Deeps liker å tilbringe tid sammen, både for å dele kunnskap og sosiale erfaringer. Ved å dyrke hverandres talenter og idéer bygger vi tjenester og løsninger som betyr noe. Vår ENPS (Employer Net Promoter Score) er det dobbelte av bransjestandarden, noe som vi er veldig stolte av. Uten våre dedikerte ansatte, hadde ikke Deepinsight eksistert.

Vil du bli en Deep?

Her er seks gode grunner til å bli en Deep:

  • Et arbeidsmiljø med godt samhold, der nerder trives
  • Math for good! En meningsfull arbeidshverdag der du kan bidra til forbedring av helsesektoren
  • Vi verdsetter en teknologiagnostisk tilnærming til ingeniørfaget og bruker moderne teknologier
  • Konkurransedyktig kompensasjon og tilbud om å være på eiersiden med opsjonsprogram
  • En flat organisasjonsstruktur der dine meninger og ideer blir verdsatt
  • Jobbe med komplekse og spennende problemstillinger i et sterkt fagmiljø med stort læringsutbytte

Les om våre ansatte og deres reise i Deepinsight

VIL DU VÆRE MED Å ENDRE HVORDAN HELSEBRANSJEN JOBBER MED DATA?

Da vil vi gjerne prate med deg!