1. september vokste Deepinsight med 27% etter at vi tok i mot tre nye Deeps! Vi er spente på selskapets utvikling fremover og fornøyde med den ytterligere kompetansen de nye medlemmene innehar.

Les mer om våre nye Deeps:

Ivy Lotarev, CPO

Ivy har ti års erfaring fra media- og finansindustrien. Hun har arbeidet med teknologi, digitalisering, produktutvikling og kulturell endring. Ivy brenner for business agility, menneskelig utvikling og produkter som gjør en forskjell.

Linn Hege M. Bade, Senior Software Engineer

Linn Hege har over ni års erfaring fra software engineering. Før hun begynte i Deepinsight jobbet hun med personverntjenester i Telia og Schibsted. Hun brenner for produktutvikling og for å løse interessante utfordringer ved hjelp av teknologi. Hun elsker å jobbe med backend og infrastruktur og tror bestemt på "du bygde den, du driver den".

Haakon E. Nustad, Data Scientist

Haakon har en M.Sc fra NTNU i anvendt matematikk med spesialisering i statistikk, og er i ferd med å ferdigstille sin PhD i biostatistikk og epigenetikk ved Oslo universitetssykehus. Han tror sterkt på datadrevne tilnærminger til beslutningstaking og har en spesiell interesse for komplekse statistiske modeller av høydimensjonale data.