I begynnelsen av februar flyttet vi inn i nye lokaler i Rådhusgata 25. Vi har nå en sentral beliggenhet med fantastisk utsikt over Akershus festning og Aker brygge.

Utsikt fra kontoret
Magisk utsikt over Oslofjorden

Vi har fått tilpasset lokalene etter våre ønsker og behov, og er veldig fornøyde med resultatet! Kontoret er inndelt i flere soner, og har flere møterom og støtterom, som selvsagt er oppkalt etter kjente matematikere som Gauss, Lovelace og Abel 🤓

Vi har også et område som vi kaller Deep Hygge, hvor vi har fått spesialbygd en benkeløsning opp under de store vinduene slik at vi kan sitte og nyte den flotte utsikten eller samles for et slag sjakk.

De ansatte ser på to som spiller sjakk
Olav og Arvind tar en runde sjakk i Deep Hygge-hjørnet
To som spiller bordtennis
En gammel kontordrøm har gått i oppfyllelse. Endelig har vi vårt eget bordtennisbord!

Fokus på miljø og bærekraft

Vårt nye kontor er betydelig større enn det forrige, noe som innebærte at vi har måttet anskaffe en god del møbler og interiør.

Som Miljøfyrtårn-bedrift er vi opptatt av miljøvennlige innkjøp. Det meste av våre nye møbler består av gjenbruk kjøpt fra FlytteEksperten - som i tillegg til å være et flyttebyrå også driver videresalg av brukte kontormøbler.

I tillegg har vi brukt M&E Second Hand for innkjøp av diverse interiørartikler og småmøbler. Ved å først sjekke alternativer for å kjøpe brukt, har vi spart både penger og miljø. Vinn-vinn for både oss og miljøet♻️☘️

To Deepinsight ansatte som har kjøpt gjennbruksmøbler
Bahar og Erica viser frem noen av bruktfunnene våre fra M&E Second Hand

Det aller meste vi har kjøpt har også vært i samme tilstand som om det skulle vært kjøpt nytt. Tilskudd fra spesielt M&E har også gitt kontoret et fint særpreg som kommer av miks og match, og som passer vår avslappede stil.

Kom gjerne på besøk

Nå som vi har kommet oss godt til rette i vårt nye kontor er vi klare for å nerde i vei og fortsette å bygge gode løsninger for helsevesenet med hjelp av matematikk og AI.

Interessert i å høre mer om hvordan AI kan være med på å gi et bedre helsevesen? Ikke nøl med å ta kontakt - contact@deepinsight.io, og så inviterer vi deg over på faglig prat og en kaffekopp i våre nye lokaler.

Ansatte i et møterom
Arvind, Hanna og Erica har samlet seg på møterommet Abel for å jobbe med helsedata.
Kveldsutsikt
Deep Hygge by night