Tidligere i desember ønsket vi nok en ansatt velkommen til vår voksende Deep-familie! Si hei til vår nye ledende ingeniør, Cyrille!

- Hei! Mitt navn er Cyrille og jeg er en software engineer med over 20 års erfaring innen embedded og back-end-systemer, samt ledet ulike ingeniørteam opp i gjennom. Jeg er glad for å bringe min ekspertise til helsesektoren hos Deepinsight.

Tidligere i år startet vi søket etter en ledende ingeniør til utviklerteamet vårt og la ut en stillingsannonse på LinkedIn. Da Cyrille var på utkikk etter nye karrieremuligheter, ønsket han først og fremst å jobbe for et selskap der han føler hans bidrag har en direkte innvirkning på selskapets produkt. Hans søken etter nye muligheter førte ham til oss.

– Stillingsbeskrivelsen for rollen viste en god balanse mellom det jeg kan tilby av kunnskap og hva jeg ønsket å lære mer om. Jeg ble spesielt tiltrukket av Deepinsights oppdrag om å forbedre pasientbehandlingen. Jeg var også spesielt interessert i å bli med i en start-up, da de tilbyr et fartsfylt miljø og muligheten til å være med å forme selskapets retning.

Cyrille har erfaring med å bygge back-end-applikasjoner og data pipelines, samt veiledning av ingeniørteam. Selv med over to tiårs erfaring er han fortsatt dedikert til å kontinuerlig forbedre ferdighetene sine. Han ønsker også å ta nye utfordringer ved å lære mer om de strenge kravene til personvern og sikkerhet i helsesektoren.

En smidig rekrutteringsprosess

Cyrille fanget umiddelbart oppmerksomhet vår med sin solide og sterke faglige bakgrunn. Noen dager etter å ha mottatt hans søknad, tok vår rekrutteringsansvarlig kontakt med Cyrille og de hadde en introduksjonssamtale der de gjensidig ble kjent med hverandre.

– Rekrutteringsprosessen med Deepinsight var smud, profesjonell, og jeg følte meg velkommen fra start.

Vi satt av tid til flere intervjuer – med både CTO, CEO og to medlemmer av ingeniørteamet for å sikre at vi var en god match for hverandre.

– Møtene og diskusjonene var enkle og fikk meg til å føle at jeg allerede var en del av teamet.

Så hva gjorde at du faktisk bestemte deg for å bli med i Deepinsight?

– Hva kan vel være mer inspirerende enn å få jobbe innen helse? Dette var den største motivasjonsfaktoren for meg. Dette var det perfekte tidspunktet å bli med i Deepinsight ettersom selskapet har begynt å utvide sin portefølje av produkter. I prosessen med å bli kjent med Deepinsight ble jeg imponert over mine nye kollegers lidenskap for arbeidet deres og deres forpliktelse til å gjøre en forskjell i helsesektoren. Jeg setter også pris på å ha et godt sosialt miljø med kollegene mine.

Cyrille, Ivar og Taras på kontoret

Cyrilles offisielle rolle i Deepinsight vil være Principal Software Engineer med ansvar om å styrke ingeniørteamet med seniorkompetanse i å bygge store og komplekse systemer. Han vil også veilede teamet til å ta gode tekniske valg for våre eksisterende og fremtidige produkter.

– Jeg ser frem til utfordringene og mulighetene som ligger foran meg for å bygge produkter som daglig skal brukes av helseprofesjonelle.

I løpet av sin første uke har han hatt en rekke onboarding-økter med kolleger for å lære mer om selskapet, vår kultur og produkter.

– Det har vært en storartet opplevelse så langt. Jeg fikk bli kjent med mine medarbeidere, som alle tok meg imot med åpne armer. For å feire min første dag på jobb hadde vi også en deilig sushi-lunsj sammen.

Kommende prosjekter

Vi annonserte nylig vårt innovasjonspartnerskap med Nordlandssykehuset og DIPS. I dette partnerskapet er målet å utvikle en ny og forbedret løsning for hvordan operasjonsplanlegging gjøres basert på AI og data.

Les mer om vårt prosjekt med NORDLANDSSYKEHUSET

– Jeg gleder meg til å være med på utformingen og implementeringen av dette nye systemet.

Vi er glade for å ha deg ombord, Cyrille!

På fritiden liker Cyrille å tilbringe tid utendørs i norsk natur med sine to hunder.

Vil du også bli en del av vår reise og ha innvirkning på hvordan norske helsedata kan utnyttes bedre i fremtiden? Send oss en åpen søknad: Bli med oss på vårt helseeventyr!

Vår rekrutteringsprosess og ansettelse av Cyrille er gjort i samarbeid med Talented Norge.