ReMin er en programvare som gir Folkehelseinstituttet (FHI) og helsepersonell en mer effektiv, enkel og pålitelig sporing av COVID-19. Programvaren kan brukes i hvilket som helst land og har fått stor oppmerksomhet i media den siste tiden.

Fra idé til pilot på ni uker

Helseteknologi er en svært regulert bransje. For å være i stand til å handle raskt var gode partnerskap, etterlevelse av det juridiske rammeverket og samarbeid med relevante eksperter essensielt. Det tverrfaglige ReMin-teamet består av tolv eksperter innen medisin, bedriftsøkonomi, brukeropplevelse og programvareingeniører – alle motivert til å være en del av kampen mot COVID-19.

Prototypen var klar for bruk allerede tre uker etter idéen først kom på bordet, og i tidlig mai 2020 ble programvaren tatt i bruk hos en pilotkunde. Sikkerhet og personvern var en prioritet fra starten, og allerede da ReMin var på det såkalte minste brukbare produkt-stadiet (MVP) ble den godkjent av Norsk Helsenett (NHN).

Deepinsight er stolt av å være en del av ReMin-teamet

Det er med stor glede vi endelig kan fortelle at Deepinsight er aksjonær i ReMin. Selv om det bare er fire av oss som jobber tett på løsningen er vi alle takknemlige for å være en del av utviklingen av ny helseteknologi i kampen mot COVID-19. Våre APIer har vært til stor hjelp for å sette opp tempoet med de nødvendige integrasjonene mot The District Health Information Software (DHIS) og andre systemer.

Deepinsight bidrar med programvaresikkerhet, personvern og GDPR-ekspertise til ReMin, og vi er stolte over å få bevise at utvikling i høyt tempo ikke nødvendigvis må gå på bekostning av sikkerhet og personvern.

Meet our deeps currently working on ReMin. They are all working on the backend parts of the system.

software engineer, tech lead
Håkon Lorentzen, Tech lead

Håkon er teamets tech lead og jobber med systemarkitekturen og designet. I tillegg er han med på utviklingen av selve programvaren og infrastrukturen.

software engineer, devops
Linn Hege Molberg Bade, Software Engineer

Linn Hege jobber hovedsakelig med API-design, API-programvareutvikling og integrasjoner av ReMin. Hun er også teamets GDPR- og personvernsekspert.

software engineering data scientist
Jeroen Bos, Software Engineer

Jeroen jobber først og fremst med sikkerhet i ReMin. Det vil si autentisering og autorisasjon av brukerne, samt backend-integrasjoner av tredjepartssystemer.

data scientist
Arvind Chawla, Data Scientist and Software Engineer

Arvind jobber med implementering, dokumentasjon og testing av CRUD-operasjoner for ReMin backend API. Det gjør han hovedsakelig gjennom integrasjoner mot DHIS2 web API