Det er med stor glede at vi ønsker ni nye ansatte velkommen til Deepinsight! Vi ser frem til å lære av den kompetansen og energien de bringer med seg. Hos oss verdsetter vi samarbeid, kreativitet og innovasjon, og vi er sikre på at disse tilskuddene vil bidra til å styrke vårt fellesskap og hjelpe oss med å nå nye høyder. Velkommen ombord skal de være – sammen skal vi revolusjonere helsesektoren!

Marie Storlien, Office Assistant

Som Office Assistant bidrar Marie til et godt og organisert arbeidsmiljø på kontoret slik at de ansatte føler seg hørt og trygge på at det administrative er godt ivaretatt.

Marie er autorisert klinisk ernæringsfysiolog med en mastergrad fra Universitetet i Bergen og videreutdanning innen økonomi og ledelse fra OsloMet. Med over 6 års erfaring fra helserelaterte start-ups har hun hatt ulike roller innen helse, administrasjon og koordinering.

“Det som gjorde at jeg ønsket å jobbe i akkurat Deepinsight er den klare visjonen og ambisjonene om å bedre helsesektoren.”

På fritiden liker Marie sjø, fjell, sol og varme, i tillegg til renoveringsprosjekter hjemme. Noe som gjør at venner alltid leter etter hva som er nytt i leiligheten siden sist de var på besøk.

Amalie Eikeland, Product Manager

Som Product Manager er Amalie opptatt av å sikre at Deepinsight sin løsning forenkler og forbedrer hverdagen til planleggerne på sykehusene vi samarbeider med. Hun har en mastergrad i Business Analytics fra Handelshøyskolen BI og erfaring fra product management i Tietoevry.

"Helsesektoren står foran krevende omstillingsprosesser, og jeg ønsker å bidra med nye tankesett og sammensatt kompetanse i dette arbeidet."

På fritiden liker hun å være ute i naturen, enten det er under vann eller på en jakttur i Vestlandsfjellene.

Sigrun Vik, Director of Transformation

Som Director of Transformation vil Sigrun fokusere på transformasjon og organisasjonsendringer, spesielt ved implementering av nye rutiner og arbeidsmåter på sykehus. Hun vil samarbeide tett med helsepersonell for å innføre tiltak som øker effektiviteten og forbedrer pasientbehandlingen.

Sigrun har mer enn 15 års erfaring som designer, med spesialisering i å lede innovasjons- og endringsledelsesprosjekter, med særlig vekt på tiltak innen helse- og velferdssektorene.

Sigrun bestemte seg for å bli med i Deepinsight fordi hun synes selskapets oppdrag er meningsfullt og i tråd med det samfunnet trenger.

"Jeg er inspirert av Deepinsights fokus på å oppnå mer med ressursene vi allerede har, noe som gjenspeiler min lidenskap for å ha en positiv innvirkning gjennom innovasjon og design."

Sigrun liker å utforske Oslo med barna sine på longtail-sykkelen, fra fjorden til skogen.

Riccardo Fortini, Senior Software Engineer

Som Software Engineer anser Riccardo seg ikke som en mester i kompleksitet, men foretrekker heller å være pragmatisk og forenkle når det er mulig. Han mener det er viktig å redusere friksjoner i hverdagen slik at vi kan fokusere på det som virkelig gir verdi for oss selv og brukerne våre.

Riccardo har flere års erfaring innen IT, med roller som spenner fra programvareingeniør til programvarearkitekt og ingeniørsjef – hvor han har administrert komplekse, skalerbare og sikre systemer.

"Jeg er alltid ivrig etter å ta på meg nye utfordringer og å være omgitt av smarte, drevne individer. Derfor tror jeg at Deepinsight passer perfekt for meg. Jeg synes både oppdraget og teamet er veldig inspirerende.»

Riccardo har stor sans for musikk, selv om han ikke ville kalle seg en ekspert. Han har en tendens til å holde seg til det han elsker, og har hørt på «Sultans of Swing» av Dire Straits hver dag siden han fikk sin første iPod!

Line Langeland, Medical Director

Som Medical Director vil Line fokusere på å bruke sin dybdekompetanse innen helse slik at produktet vi skaper blir etterspurt av helsearbeidere og skaper verdi for pasientene og de som jobber på sykehuset.

Line har jobbet som lege i over 10 år og de siste seks årene ved øre-nese-hals på Haukeland universitetssykehus. Hun har også jobbet som konsulent, og har erfaring med store omstillingsprosjekter i helsesektoren i Storbritannia.

“Jeg ville bli en del av Deepinsight fordi jeg tror det er stort potensial i å effektivisere administrativt arbeid på sykehuset slik at helsepersonell slipper å klikke på pc-er og heller kan bruke tiden på å behandle pasienter.”

På fritiden elsker Line å utforske god mat og synes muligheten for å besøke nye restauranter og spisesteder er høydepunktet på ferie – som her i nydelige Fjærland.

Simon Hyenes, Senior UX Designer

Som designer i Deepinsight vil Simon hjelpe Deepinsight å lage gode brukeropplevelser – både for at de skal like å bruke løsningen i fremtiden, og for å passe på at endringer her og nå vil få innpass.

Med en mastergrad i interaksjonsdesign fra Universitetet i Oslo fikk han innblikk i helseverdenen da han skrev en master for KULU-prosjektet som brukte deltagende design for å støtte unge pasienter med kroniske sykdommer. Før han begynte i Deepinsight jobbet Simon i Buypass og Cognite.

“Målet om å bruke data og produkter til å løse viktige problemer innenfor helse er utrolig spennende. Det å kunne komme inn tidlig, jobbe nært brukerne og med flinke folk skaper et samhold som er inspirerende.”

På fritiden er Simon en ekte lesehest og har alltid en bok med seg. Han liker også å lage ting; alt fra baking og tegning til snekring.

Chance Reichenberg, Senior Frontend Engineer

Som Senior Frontend-utvikler er Chance spesielt opptatt av å skape intuitive og sømløse grensesnitt som planleggerne virkelig vil elske å bruke—grensesnitt som gjør jobben deres enklere og mer effektiv.

Han ble uteksaminert “summa cum laude” med en bachelorgrad i informatikk fra East Tennessee State University. Etter endte studier har han jobbet som programvareingeniør i flere store selskaper i USA. I senere tid har derimot det dynamiske norske startup-miljøet i Norge vekket hans interesse, hvor han har bestemt seg for å videreutvikle sin karriere.

"Det var en kombinasjon av flere faktorer som fanget oppmerksomheten min i Deepinsight. Engasjementet og ambisjonen om å kunne forbedre helsevesenet og folks liv var virkelig inspirerende og samsvarte med mitt ønske om å gjøre noe godt i verden. Det, kombinert med den varme velkomsten jeg fikk fra alle som jobber her, gjorde det tydelig for meg at dette var selskapet jeg ønsket å være en del av."

På fritiden er Chance lidenskaplig opptatt av fotografering og planlegger alltid sitt neste eventyr.

Thomas Kongevold Adamcik, Principal Software Engineer

Som Principal Software Engineer i Deepinsight er Thomas begeistret for å jobbe med helheten, fremfor å fokusere på bare én liten del av selskapets drift.

Thomas studerte informatikk ved NTNU i Trondheim, hvor han også fikk verdifull erfaring gjennom frivillig arbeid og deltidsjobber innen IT. Etter endt utdanning flyttet han til Sveits og begynte i Google's Geo SRE-team i 2011. Der var Thomas ansvarlig for å opprettholde stabiliteten til Maps og relaterte systemer. Han jobbet med å skrive verktøy, løse ytelses- og pålitelighetsproblemer, og omdefinerte til og med hvordan teamet overvåket Maps-API-ene. Etter over ti år som SRE, hvor han for det meste kodet, gikk Thomas over til en rolle som programvareutvikler. I denne stillingen ledet han arbeidet med å standardisere og forbedre lastbalansering i Googles datasentre, noe som bidro til å optimalisere ressurser og forbedre ytelsen.

"For å være ærlig hadde jeg ikke hørt om Deepinsight før jeg kom over denne stillingen. Det som til slutt overbeviste meg, var det flotte inntrykket alle jeg snakket med ga. Å finne et dyktig team med talentfulle mennesker å jobbe med, var noe jeg så etter. I tillegg har det alltid vært viktig for meg å jobbe med noe som folk verdsetter, hvor det er lett å se den positive effekten det har. Deepinsights mål om å gjøre helsesektoren mer effektiv samsvarer helt klart med dette idealet."

På fritiden er Thomas en ivrig kokk og baker som liker å lage alt fra bunnen av. Han elsker også å tilbringe tid med familien, spille brettspill, være ute i naturen, og han tar gjerne en løpetur.

Merete Willumsen Haugå, Director of Marketing & Communication

Som direktør for markedsføring og kommunikasjon passer Merete på merkevaren vår og forbedrer markedsføringsstrategien og kommunikasjonen kontinuerlig. Hennes jobb er å få merkevaren vår til å skinne, og la verden få vite om oss og hva vi gjør.

Merete har en spesialisert master i markedsføring og kommunikasjon fra ESCP-EAP i Paris, og en Can.mag i medie- og kommunikasjonsstudier fra Sorbonne-universitetet og Universitetet i Bergen.

Hun har omfattende arbeidserfaring fra både Frankrike og Norge, og har jobbet med betydelige nasjonale og internasjonale merkevarer. Hun er også et ettertraktet styremedlem, foredragsholder og jurymedlem i design-, merkevare- og kommunikasjonskonkurranser. Merete er også en bærekraftentusiast.

«Jeg er fascinert av de nye mulighetene som kunstig intelligens kan tilføre helsevesenet, og ønsker å ta del i transformasjonen. Jeg har stor tro på at Deepinsight, som består av de fremste fagfolkene innen helseteknologi, kan spille en viktig rolle i utviklingen av løsninger som vil redusere ventetidene på sykehusene.»

På fritiden elsker Merete å danse ballett, besøke kunstmuseer, kikke i butikker og relevante medier etter nye konsepter og design og å tilbringe tid utendørs på hytta sammen med familien.


Vil du også være med å endre hvordan helsebransjen jobber med data?

Finn våre ledige stillinger her, eller send oss en åpen søknad! Vi tar gjerne en uformell prat for å se om vi har en spennende karrieremulighet for deg.