Vår programvare Deepinsight Hero har på kort tid bidratt til vesentlige forbedringer ved Lovisenberg Diakonale Sykehus (LDS). Etter bare seks måneders drift, kan LDS rapportere om bedre ressursutnyttelse og kortere ventelister. Dagens Medisin og MedWatch publiserte begge en sak på resultatene oppnådd. (Se linker lengre nede i artikkelen.)

Effekt på ventelister og pasientbehandling

Resultatene taler for seg selv: I løpet av seks måneder har sykehuset opplevd en 26 % økning i antall opererte pasienter, en 13,5 % forbedring i operasjonsstuene, og en 18,5 % reduksjon i ventelistene for pasienter som venter på øre-nese-hals dagkirurgi og ortopedi heldøgn. Dette er tall fra om med uke 17 til og med uke 27, sammenlignet med samme periode året før.

Disse resultatene er et direkte utfall av samarbeidet mellom Deepinsight og LDS, og ifølge Henrik Hoffgaard, assisterende klinikksjef ved LDS, har teknologien bidratt til å optimalisere driften på flere områder.

“Samarbeidet med Deepinsight har gitt merkbare resultater,” forteller Hofgaard. “Vi er spente på hva vi kan oppnå når Deepinsight Hero videreutvikles," fortsetter han.

F.v. Assisterende klinikksjef Dr. Henrik Hofgaard (LDS) og CEO Olav Willumsen Haugå (Deepinsight)

Teknologi for en mer effektiv hverdag

En av de mest verdifulle effektene av Deepinsight Hero er den tidsbesparingen teknologien gir. Oppgaver som tidligere tok flere dager, løses nå på få timer. Dette har frigjort verdifull tid for planleggingspersonell og andre ansatte, som nå kan bruke mer tid på pasientsentrerte oppgaver i stedet for repetitivt planleggingsarbeid.

Dette er ikke bare en midlertidig forbedring – Deepinsight Hero er designet for å skape vedvarende verdi i helsesektoren. Ved å bruke en smidig utviklingsmetodikk og samarbeide tett med brukerne, sørger Deepinsight for at løsningen møter de faktiske behovene til helsepersonell.

Langsiktig teknologiutvikling med konkrete resultater

Deepinsight fortsetter utviklingen av programvaren i nært samarbeid med brukerne på både Lovisenberg Diakonale Sykehus, Bærum Sykehus, og Nordlandssykehuset. Dette vil sikre at teknologien fortsetter å forbedre pasientbehandlingen og effektiviteten ved norske sykehus.

En del av en større løsning

Deepinsight har som mål å bidra til et bærekraftig helsevesen gjennom smartere ressursutnyttelse og langvarige løsninger. Selskapet ser frem til å videreutvikle teknologien og fortsette det gode samarbeidet med norske sykehus for å skape et bedre og mer effektivt helsevesen.


Les mer om oss i Dagens Medisin og MedWatch.